Abi...

Senelerdir çeşitli mizah dergilerinde boy göstermekte olan bir abimiz var. Kendisine seçtiği isim Otisabi de ondan abimiz demekteyim. Yoksa hissiyatım bambaşka...

Yazıp çizdikleri çerçevesinde anladığım o ki; kadın ırkının tüm hal ve hareketlerini çözmüş, ne istediklerini, hayattan beklentilerini yutmuş, libidosu tavanda, IQ'su fezada nefis bir insan. Adeta bir Bond, James Bond. O da her filminde -karakteri canlandıran başrol oyuncusu her kim olursa olsun- etrafındaki belli bir kritere sahip bütün dişileri etkiler, birbirlerinin olurlar bir şekilde.

Abi, Otisabi...

Son zamanlarda okuduğum macerasıyla artık tecavüze yeltendiğini de görmekteyiz. Ne kadar güzel, ne kadar harika yapmışsın diyip alkışlamamız mı gerekiyor acaba? Oh be yürü erkekliğin şanındandır mı demeliyiz? Son karede verdiği sosyal mesajdan etkilenip "vay be, adam içinde bulunduğumuz acınası durumu ne güzel gözler önüne sermiş!!" mi demeliyiz? "Onun da hoşuna gitti, gülümsüyordu..." demesinden güç alıp yeni Pippa Bacca vakkalarına ismimizi altın harflerle mi yazdırmalıyız? Komik desen değil, öğretici desen değil. Ne ulan bu? Ne??

Seneler senesidir bu arkadaşa tam sayfa verir dergiler. Yazık değil mi o koca sayfaya? On tane daha yeni yetmenin karikatürünü koy, daha içerik zengini, daha komik bir şeyler koy ne bileyim... Dergi editörü ne mantıkla onu yayınlar? Eşi dostu, kendisinden başka okuyanı yok mudur bu adamın yayınlanmadan evvel, "artık eşeği baraja dayadın" demez mi kimse?










Bitti...

Share this post!

Bookmark and Share

6 pipo:

ceketli ali dayi dedi ki...

Ağzına sağlık. Otisabi yerine Nejat Amca ön planda olsa en azından bir espri öğesi olacak dizide. Otisabi'ye "Lan kiracı!" diye seslenişi komik misal.
Fakat ben bir sözlükte Otisabi okudukça tahrik olan bir hayran güruhu gördüm.

~PakKaramu~ dedi ki...

Salam ziarah dari Pak karamu

benjcev dedi ki...

hay yaşa dayı.

Obicen Kenobi dedi ki...

Boş durmadım araştırdım. Yazım dili Malay'ca. Gıgıl'ın çevirebildiği kadarıyla ingilizcesi; "Salam Pak pilgrimage from karamu" türkçesi; "
Pak den Vikisözlük hac Karamu".

Hakkaten de ha yaşa dayı...

Adsız dedi ki...

"artık eşeği baraja dayadın" ne ya?!

Adsız dedi ki...

iticidir çünkü fazlasıyla gerçekçi bir çizgi hikayedir. mizah dergisinde olması nedeniyle içinde mizah dozunun azlığından şikayet edilir. ama onu farklı bir kategoride değerlendirmek lazımdır. az önce yazdığım gibi çizg hikaye