düet


(foto: ntvmsnbc)

son dönemde, üretkenliği azalan pop müziğin [popüler arabesk, popüler rock, popüler sanat müziğini kapsayan] yeni çıkış yolu: alakasız iki öğeyi yanyana getirmek. ntv de yılbaşı programının büyük bir bölümünü bu konsept oluşturuyor. [tabi ki diğer kanallarda olan insanın için karartacak kadar renkli yılbaşı programlarına nazaran daha iyi]

ama bu konsept bana çok eklektik geliyor ki zaten eklektisizmin de yaptığı budur. farklı sanat dallarını birleştirip, ortaya yenice bir şey sunmak.

yani, sertap erener ile son dönem entelijansiyesinin pek beğendiği kibariye ile düet yapması bana hiçbir şey ifade etmiyor. hatta tek başına bağırarak çığırarak okumaları [sanırsam ikisinin de güçlü sesi bundan kaynaklanıyor], ikisinin aynı anda okumasından daha iyi geliyor.

ayrıca keşke kendisiyle düet yapan ferhat göçer'i de çıkarsalarmış. vakt-i zamanında uludağ sözlük'te de yazmıştım. hem yeni bir yıla, bir ekranda iki ferhat göçer ile girmek; yeni yıla dair bütün umutların kaybolması demektir. böylelikle hiçkimse kendini kandırmamış olur.

[http://www.uludagsozluk.com/e/3632058/]

Share this post!

Bookmark and Share

0 pipo: